Over ons

Swalef pensioenjuristen en academie bestaat uit 2 divisies. Een pensioen juridische adviespraktijk en een academie. Wil je meer weten over onze adviespraktijk en academie, kijk dan op www.swalef.nl

Delen is vermenigvuldigen is ons motto
We zijn nieuwsgierig en willen alles weten. We lezen continu en zijn daarom altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. We houden die kennis trouwens niet alleen voor onszelf. Dit boek hebben wij dan ook met veel passie en plezier gemaakt. Wil je updates krijgen van de laatste wijzigingen, dan kun je je ook aanmelden voor onze linked in pagina, speciaal voor gebruikers van ons boek Vanuit onze pensioenjuridische praktijk brengen wij kosteloos wekelijks een update van recente ontwikkelingen. Interesse meld je dan hier aan, je ontvangt dan wekelijks op vrijdag de nieuwsberichten en meest recente ontwikkelingen.

Onze missie
Swalef staat voor kwaliteit. Kwaliteit van leven, zowel nu als in de toekomst. Een goed pensioen hoort daarbij. Een pensioen dat goed is voor alle betrokken partijen en uiteraard juridisch goed in elkaar steekt. Daar willen wij van Swalef aan bijdragen. Met hart en ziel zetten we ons daar voor in. Om dit te kunnen doen, blijven wij actief op de hoogte van alles wat er in de sector gebeurt. Graag delen we die kennis omdat wij er van overtuigd zijn dat we dan beter en duurzamer kunnen samenwerken.